лого
фон 10
фон 9
фон 10

Контакти

ЦПЗ София > Контакти
фон 10
фон 4
фон 6
Свържете се с нас

Нашите контакти

Aдрес

бул. Сливница 309, гр. София

Централа

02 8319059

Лекарски кабинет

02 426 8353

Дежурен лекар

087 865 2679

Счетоводство

02 931 8117

Факс

02 488 4881

Имейл

odpzss @ mail.bg